Oud&Nieuw

De leukste avond van het jaar! Het is een avond welke je vaak met familie en/of vrienden door brengt. Het oude jaar afsluiten en het nieuwe jaar beginnen met een toast op geluk liefde en gezondheid. Speciaal, emotioneel en vooral gezellig.

Een Oud en Nieuw feest organiseren voor familie en vrienden. Wat dacht je van een “Glitter and Glamour” feest? Decoraties in zwart, goud en overal glitters. Als je echt uit wil pakken kan je vragen of de gasten verkleed komen. Uiteraard in Glitter and Glamour stijl. Ook al heeft het een luxe uitstraling het hoeft niet veel te kosten. Glitters, lijm, gouden verf, goud papier en een schaar en je kunt heel veel dingen zelf doen, de wel bekende DIY projecten. Ook zijn er genoeg winkels waar je voor leuke prijsjes, feest artikelen kan halen.

Wordt het een feest met muziek en dansen, leuke spelletjes of gewoon een avond met cocktails en gezellig praten over het afgelopen jaar en wilde plannen en voornemens voor het nieuwe jaar? Dat kunnen jullie zelf in vullen bij het Glitter and Glamour thema is alles mogelijk. De gezelligheid creëer je uiteindelijk zelf samen met je familie en vrienden.

Nieuwjaarstrouwen

Voor kinderen is het vaak een lange zit, wel tien keer vragen ze of het al zo ver is. Eigenlijk te moe maar niet op willen geven, hangend op de bank. Want ze willen niets missen. Misschien is het een leuk idee om voor ieder uur een ballon te maken met daarop een tijd en zo aftellen van het aantal uur vanaf 19.00 uur of maak vanaf 19.00 tot 00:00 een ballon en bij ieder uur kunnen ze dan een ballon laten knallen. Je kunt in iedere ballon een verrassing doen iets kleins en/of een snoepje en in de laatste; confetti en glitters! Wanneer de kinderen de laatste ballon laten knallen, luiden ze feestelijk het nieuwe jaar in.

Wat natuurlijk leuk en origineel is… is elkaar klokslag 12 uur het ja-woord geven! Weinig mensen kunnen zeggen dat hun Ja-woord bezegeld is met vuurwerk.

Trouwen op dit tijdstip, op een gewenste locatie, kan niet voor de burgerlijkestand. Daarom is er de mogelijkheid van de ceremoniële huwelijksvoltrekking*. Eerst gaan jullie “eenvoudig” trouwen voor de burgerlijkestand dat is in sommige gemeentes nog steeds gratis of in ieder geval voor een leuke prijs. En vervolgens heb je de vrijheid/mogelijkheid de ceremoniële huwelijksvoltrekking op 31 december om klokslag 12 uur plaats te laten vinden, waar je maar wilt. Het kan allemaal! Het is een hele organisatie, maar daar helpen wij jullie graag bij.

Nieuwjaarwedding

*Binnenkort meer over de Ceremoniële huwelijksvoltrekking, vanaf januari 2017 ook mogelijk via Bram&Saar, na diverse cursussen kan ik zelf deze ceremoniële huwelijksvoltrekking voor jullie verzorgen.*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *