Tips bij regen op je bruiloft…

Dat ons koude kikkerlandje niet echt bekend staat om het aantal zonuren, is officieel bekend. Beetje jammer dat je dus nooit zeker weet of de zon schijnt of dat het toch ineens met bakken uit de lucht komt. Hier zijn een paar tips, om er voor te zorgen dat jullie dag ondanks de regen zonnig verloopt.

TentenHeerlijk, in de buitenlucht trouwen. Minpuntje is wel dat je risico loopt. Tenten zijn in dit geval de ideale oplossing. Je hebt stoere tenten die robuust zijn en tegelijkertijd heel stijlvol. Of open tenten waarmee je toch een ‘buitengevoel’ houdt. Controleer vooraf bij de locatie of zij een tent regelen of dat je dit zelf moet doen.

Locatie met Binnen- en een buiten optiega voor een locatie die zowel een binnen als buiten ruimte heeft. Zo zit je altijd goed! Regent het, dan blijven jullie binnen. Schijnt de zon? Dan gaan jullie met het gezelschap weer naar buiten. Natuurlijk zorg je ervoor dat zowel de buiten als binnen locatie er feestelijk uitziet.

Paraplu’s Zie je op het weerbericht dat het gaat regenen en is dat nét op jullie trouwdag? Geen nood! Huur of koop een aantal paraplu’s voor jullie zelf en jullie gasten. Kies leuke, doorzichtige, felgekleurde of met enkele leuke designs paraplu’s. Pas de paraplu’s aan jullie stijl aan. Dat ziet er ook nog eens erg leuk uit.

rainy-day-must-haves-2

Trouwfoto’sJullie staan op het punt om de trouwfoto’s te schieten, als die enorme regenbui daar een stokje voor steekt. Je kunt natuurlijk even wachten tot de bui voorbij is, maar jullie kunnen er ook voor kiezen om de regen bij de foto’s te betrekken. Wat dacht je die hippe felgekleurde regenlaarsjes onder je trouwjurk?  Leuke foto’s gegarandeerd! Je kunt natuurlijk ook gebruik maken van dit regenachtige weer, bedenk wel dat het even kan duren voor je jurk en pak droog zijn. Als jullie zeker weten dat het gaat regenen op de bruiloft, denk er dan aan dat je dit (tijdig) doorgeeft aan je gasten. Zo zijn ze voorbereid en kan iedereen een tweede outfit meenemen voor het geval dat de eerste outfit nat is geworden, omdat jullie ceremonie toch buiten heeft plaatsgevonden. Of omdat jullie die foto’s met alle gasten in de regen een leuk idee vonden. Niet alleen zitten je gasten er weer warmpjes bij, ze zien er ook nog eens extra spetterend uit voor het feest.

TRouwen-in-de-regen 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *