Nanny & Zo…

Deze keer een gastblog van Susanne van Nanny & Zo…

Feestje of bruiloft aan het plannen? Wat doe je mét of juist vóór de kinderen…? Nanny & Zo biedt de oplossing!

In deze vaak drukke tijden zitten ouders regelmatig met de vraag “wat doen we mét de kinderen…?” Hoe fijn is het dan als er een uitnodiging voor een feest of bruiloft binnenkomt waarop staat dat de kinderen ook welkom zijn en dat er zelfs iets vóór de kinderen is geregeld! Geen stress met het zoeken van een oppas, maar met het hele gezin uitkijken naar een leuk feest!

Kinderen houden net zo goed van feestjes als hun ouders, maar natuurlijk zit er wel verschil in de ideale invulling van zo’n feest. Ouders willen bijvoorbeeld gezellig kunnen bijkletsen met anderen, zonder zich continu zorgen te hoeven maken of de kids het wel naar hun zin hebben. Kinderen willen daarentegen niet de hele tijd tussen de volwassenen zitten en gesprekken aanhoren, maar willen ook iets leuks kunnen doen. Kinderen tussendoor even ‘kind’ laten zijn is heel belangrijk. Dan hebben ze daarna weer meer aandacht en interesse voor andere onderdelen van je feest.

Een zorgeloos feest voor jong én oud!

IMG_2303 IMG_2305 IMG_2306

Dat is het motto van Nanny & Zo en we helpen je graag bij het realiseren hiervan. Door kinderactiviteiten aan te bieden in dezelfde of juist een aparte ruimte, kunnen de kinderen onder begeleiding van onze professionele Party & Event Nanny’s even creatief of actief bezig zijn of gewoon even tot rust komen in een rustig hoekje. Wanneer er bij bepaalde onderdelen van je feest of bruiloft geen kinderen aanwezig kunnen zijn, zullen we de volledige opvang en verzorging overnemen in een aparte ruimte. Alle materialen die nodig zijn om te spelen, te knutselen of de kinderen te verzorgen brengen wij zelf mee.

Zowel vooraf als ter plaatse neemt Nanny & Zo je alle zorgen uit handen.

Wij zetten op locatie alles klaar én ruimen na afloop alles weer op, dus hier heeft verder niemand omkijken naar. Afhankelijk van de aanwezige kinderen en de ruimte op de locatie bepalen we in overleg wat voor activiteiten we zullen aanbieden. We vinden het belangrijk dat ons programma past binnen jullie wensen en jullie programma, dus dat stemmen we graag op elkaar af. Ook nemen we vooraf even contact op met de locatie zelf, zodat er op de dag van het feest geen onduidelijkheden zijn.

IMG_2308 IMG_2307 (1) IMG_2304

Een kleine greep uit de mogelijkheden van Nanny & Zo: peuterspeelhoek, spelletjes, relaxhoek met boekjes, glittertattoos zetten, slaapgelegenheid creëren voor baby’s en peuters, buitenspellen en creatieve activiteiten. Met name het creatieve deel is voor vrijwel alle feesten geschikt, omdat er slechts wat ruimte met tafels en stoelen nodig is. De rest, inclusief de tafelbekleding, verzorgen wij! Kinderen kunnen zo hun eigen fantasie en creativiteit gebruiken om iets moois te creëren. Alle creaties krijgen ze mee naar huis in een eigen knutseltasje en natuurlijk kunnen ze hun kunstwerken trots aan papa en mama laten zien!

Onze Party & Event Nanny’s zijn allemaal in het bezit van een VOG en voor eventuele kleine ongelukjes, is er altijd een nanny aanwezig die in het bezit is van het certificaat kinder-EHBO. Wij verzorgen kinderopvang en activiteiten door geheel Nederland en tegenwoordig ook in België. Dus waar het feest of de bruiloft ook plaatsvindt, wij rijden er naar toe!

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden of heb je zelf iets in gedachten en wil je weten of wij dat ook voor je kunnen realiseren, neem gerust contact met ons op!

Meer info en onze gegevens zijn te vinden op onze website: www.nanny-en-zo.nl

 

“Creëer positieve gezamenlijke ervaringen door op je feest ook iets voor de aanwezige kinderen te regelen. Het resultaat is een geslaagd feest, waar zowel de kinderen als de ouders met plezier op terugkijken!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *