Het kiezen van de trouwlocatie

De keuze van de trouwlocatie is een heel belangrijk onderdeel van het plannen van jullie bruiloft, de locatie bepaalt uiteindelijk de sfeer en hoe de dag er uit komt te zien. Misschien helpt het om rekening te houden met onderstaande punten.

Belangrijk is om te bepalen waar jullie willen gaan trouwen. Als jullie een plaats in gedachten hebben kun je het beste daar beginnen met het kijken naar een trouwlocatie. Daarna bepaal je samen de stijl die jullie graag willen, romantisch of misschien juist heel strak. Kijk goed of de locatie, jullie stijl/idee waar kan maken.

Ben je op internet een het neuzen en vind je volgens de foto’s jullie trouwlocatie, ga altijd kijken! Maak een afspraak en ga kijken of het er echt zo uitziet, als de foto’s het doen voorkomen, vooral qua grote kan dat nog wel eens tegenvallen en ga samen na of de locatie echt bij jullie wensen past.

Vraag bij diverse trouwlocaties een offerte aan, jullie hebben hiervoor waarschijnlijk een budget voor samen gesteld, en kijk welke locaties er qua sfeer en budget over blijven en maak daarna de keuze welke locatie het gaat worden.

Inspiratie kan je op doen op trouwbeurzen, kijk op internet voor de “open trouwlocatie route” en stap samen in de auto, rij eens rond in de omgeving. Misschien vind je zo jullie trouwlocatie en het is nog een leuk dagje uit ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *