Gastblogger Faye van Fayelicious CakeStudio

Hi aanstaande bruidsparen!

Ik ben Faye van Fayelicious CakeStudio – bij ons kun je terecht voor een unieke Wedding Cake of Sweet Table, geheel naar jullie wensen! Bij Fayelicious gunnen wij ieder aanstaand bruidspaar een aansnijdmoment om nooit te vergeten! Wij maken met alle liefde jouw droomtaart!

Taart: Fayelicious // Locatie: StayOkay Rhijnauwen // Fotograaf: Moniek Aansorgh Fotografie
  • Twijfel je of je een bruidstaart wil? Met deze redenen, hoop ik je twijfels weg te nemen:
  • De ringen zijn de verzegeling van jullie huwelijk – de toast is de viering van jullie huwelijk en wat mag niet missen bij een viering? Juist! TAART! 😉
  • Je trouwt maar een keer en daar horen alle ‘clichés’ bij, zeg dus “ja” tegen de openingsdans op ‘jullie liedje’ en het aansnijdmoment van de taart, waarbij jullie, zoals ieder ander bruidspaar, elkaar een hapje   gunnen.
  • Je gasten (en julliezelf) verdienen natuurlijk iets zoets om te snoepen na de ceremonie
  • Niet alleen het taartmoment op de dag zelf is leuk,  maar wat dacht je van de voorpret met taartjes voorproeven (yum!) en de taart van je dromen bespreken?
  • Is er ooit nog een andere gelegenheid waarbij je zo’n grote gestapelde taart zult  nemen?

Taarten: Fayelicious // Locatie: Dengh // Fotografe: Elisabeth van Lent Photography

Even zonder gekkigheid: ik gun gewoon ieder bruidspaar een heerlijk moment met taart, waarbij jullie je glazen kunnen klinken en kunnen genieten met een lekker stukje taart in de hand. Het leuke van de taarten van tegenwoordig is dat je alle kanten op kunt – ze zijn helemaal aan te passen aan jullie sfeer, thema en gevoel van de bruiloft. En met alle speciale bruidstaartstudio’s en –boetieken in Nederland worden de bruidstaarten steeds unieker en persoonlijker. Niks is te gek: persoonlijke taarttoppers, handgemaakte suikerbloemen geïnspireerd op jullie boeket, kant of ruffles zoals je bruidsjurk, de kleuren van je trouwkaart – het is allemaal te verwerken in de taarten van nu!


Taart: Fayelicious // Locatie: Dengh // Fotografe: Elisabeth van Lent Photography

Ook wij hebben als uitgangspunt een unieke bruidstaart neer te zetten voor ieder bruidspaar, die volledig passend is bij de dag. We nodigen bruidsparen bij ons uit voor een consult in onze CakeStudio om alle wensen omtrent de bruidstaart te bespreken en daarnaast is het mogelijk om taartjes voor te proeven om al een beetje in de stemming te komen. Met behulp van Pinterest proberen we vaak een beeld te krijgen van waar jullie naar op zoek zijn en aan de hand daarvan maken we een design voor jullie droomtaart!

Taart: Fayelicious // Fotograaf: Lesli Taihuttu Photography

We denken graag mee met ieder bruidspaar en daarom geven we jullie graag een aantal tips, omtrent de bruidstaarten:

  • Om het aansnijdmoment speciaal te maken en te laten passen bij jullie sfeer raden wij altijd aan om de tafel van de bruidstaart te decoreren. Denk hierbij aan: bloemen, slingers, ballonnen en/of schaaltjes met snoep. Dit maakt jullie aansnijdmoment (en foto’s daarvan) helemaal af!
  • Trouw je met een klein gezelschap en wil je toch graag een grote stapeltaart? Het is mogelijk om te werken met dummy-lagen – dit zijn niet-eetbare taartlagen (van piepschuim), die bekleed zijn met fondant en dus lijken op echte taart. Zo kun je toch de lucht ingaan, zonder een teveel aan taart te hebben.
  • Kies voor één smaak (cake & vulling) – zo neem je de keuzemogelijkheid van de gasten weg en neemt iedereen genoegen met hetzelfde
  • Trouw je met een groot gezelschap, maar met een klein budget? Ga voor een kleine aansnijdtaart aangevuld met sweets (zoals cupcakes)! Deze kosten per persoon liggen vaak velen malen lager dan de prijs per persoon voor een bruidstaart.

Taart: Fayelicious // Locatie: Dengh // Fotografe: Arma Fotografie

Bij Fayelicious gaan we ons tweede trouwseizoen in en wat kijk ik uit naar de verschillende bruidstaarten die we voor onze bruidsparen mogen verzorgen: ruffles, handgemaakte suikerbloemen, crèmetaarten, verse bloemen vergelijkbaar met bruidsboeket en de metallics en geometrische vormen die je overal terugziet. Ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan!

Ik hoop dat ik jullie als aanstaande bruiden (en bruidegommen) een beetje wegwijs heb kunnen maken in de bruidstaartenwereld en jullie zijn natuurlijk van harte welkom in onze CakeStudio in De Meern!

Al het geluk gewenst!

Met een zoete groet,

Faye

Fayelicious CakeStudio

 Taart: Fayelicious // Fotograaf: Lesli Taihuttu Photography

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *